Sınava Hazırlık Aşamaları

Scilang’te, birebir özel dersle ya da grup olarak Toefl, Ielts, Toeic, Proficiency, Yds ya da herhangi büyük bir sınava hazırlanabilirsiniz. Sınav eğitimleri 3 aşamadan ibarettir.

Seviye Sınavı

İngilizce seviyeniz online seviye sınavı ile belirlenir. Bu sınava girmeniz sınav programlarımıza dahil edilmeniz için gerekli bir ön şarttır. Sınav 30 dakika sürer. Bölüm ve puan dağılımı şu şekildedir:

Gramer 30 puan

Okuma Anlama 15 puan

Dinleme 30 puan

Yazma 15 puan

Konuşma 10 puan

Toplam Skor 100 puan

 

Oryantasyon Peryodu

Seviye tespit sonucu öğrencinin hangi konuları bilmediği saptanır. Gireceği sınav baz alınarak eksik bilgileri sür’atle tamamlanır. Bu aşamada Scilang Helix ya da Helezonu olarak adlandırdığımız eğitim modülü uygulanır. Öğrencinin İngilizce seviyesine göre 10-25 saat arası bir süre içerisinde gireceği sınavın bel kemiğini oluşturan tüm konular en ince noktasına kadar öğretilir.

 

Sınav Uygulamaları

Süre tutularak gerçek sınav ortamında mini ve tam testler çözülerek sınav pratiği yapılır. Oryantasyon döneminde sınav konularını iyi bir şekilde öğrenen öğrenci bu son aşamada bol bol deneme sınavı çözerek sınavına odaklanır. Gerekli stratejiler, not yükseltici teknikler ve taktikler, sınav stresiyle başa çıkabilme ve sınav döneminde nasıl beslenmesi gerektiği kendisine en güzel şekilde anlatılır.

Ve öğrenci belirlenen sınav tarihinde sınavına girer.

Katılım Prosedürü

Scilang’te sınav gruplarına katılmak isterseniz ya da arkadaşlarınızla grup olarak bize gelmek dilerseniz lütfen şu prosedürü izleyiniz:

Seviye Sınavı

Butona tıklayınız ve yukarıda bahsedilen seviye tespit sınavımıza giriniz. Bu sınava girmeniz sınav programlarımıza dahil edilmeniz için gerekli bir ön şarttır. Sınav 30 dakikadır.

Level Exam

 

*Sınava girmeden sistem sizden Sign Up yani kayıt olmanızı isteyecektir. Lütfen Log In butonu altında Register bölümüne geçiniz ve kayıt olunuz. Sonra sınava başlayabilirsiniz. Başarılar…

 

Değerlendirme

Grup ya da özel ders. Gruplara katılım için öğrencilerin seviye sınavında en az 40/100 alması gereklidir. Bu notu alamayan öğrenci grup ders yerine özel derse yönlendirilir. Skor bantlarımız şu şekildedir.

Elementary 0-19

Preintermediate 20-39

Intermediate 40-59

Upper-Intermediate 60-79

Advanced 80-100

 

Sonuç Bildirimi

1 gün içinde sınav sonucu ayrıntılı bir biçimde tarafınıza email ile bildirilir. Bu zaman dilimi sınavın yazma ve konuşma bölümlerini de içermesi ve profesyonel eğitmen tarafından değerlendirilmesi için maksimum tutulmuştur. Grup eğitimleri için fiyatlar yıllık olarak belirlenir ve 1 yıl boyunca sabit kalır ve değişmez. Grup eğitimi için gerekli notu alamamışsanız birebir özel ders fiyat teklifimiz tarafınıza ulaşır. Ve eğitim anlaşması için randevu talep edilir. Gerisi sizin takdiriniz…

SORULARINIZ İÇİN BİZE YAZIN!...

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message