İngilizce gibi zor bir dili kendine özgü tarzıyla hem kolay hem de öğrenmesi zevkli hale getiren ve farkını daha ilk derste ortaya koyan değerli hocamıza ben ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.
Prof. Dr. Rahmi Deniz Özbay, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi
Prof. Dr. Rahmi Deniz Özbay
İngilizcemin global anlamda ileri seviyelere gelmesinde ve sınav başarılarımda çok büyük pay sahibi olan sayın hocama ve Scilang ailesine çok teşekkür ediyorum.
Prof. Dr. Oğuzhan Karatepe, İstanbul Özel Medipol Hastanesi
Prof. Dr. Oğuzhan Karatepe
İleri İngilizce eğitiminde Scilang tartışmasız bir marka. Yıllar alabilecek bir eğitimi saatler içinde en ince ayrıntısına kadar özet şeklinde verebilme becerisi ise tamamen zeka isteyen bir olay. Sayın hocama ve Scilang ailesine evlatlarım adına teşekkür ederim.
Prof. Dr. Servet Karahan, Genel Cerrah. İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
Prof. Dr. Servet Karahan
Kalite asla tesadüf değildir. İngilizceyi bu derece kısa, anlaşılır ve net hale getiren Scilang, İngilizce öğrenmek ve sınavlarda üstün başarılar elde etmek isteyen herkese tavsiyemdir.
Doç. Dr. Adem Yılmaz, Beyin Cerrahı. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Doç. Dr. Adem Yılmaz
Doçentlik yolunda İngilizce engelini Scilang’te aldığım üstün nitelikli eğitimle aştım. YDS sınavı son yıllarda çok zorlaştı. Sıkı bir eğitim gerekiyor ve Scilang bu konuda 1 numara.
Doç. Dr. Burak Ayça, Kardiyolog. Bağcılar Devlet Hastanesi
Doç. Dr. Burak Ayça
Her sorduğumuz soruya cevap aldığımız ve aklımızda İngilizce’ye dair soru işareti bırakmayan mükemmel bir eğitimdi. Sayın hocamı ve Scilang ailesini kutluyorum.
Doç. Dr. Uğur Dolgun, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi
Doç. Dr. Uğur Dolgun

 

YDS İÇİN DERS ALMAK İSTİYORUM

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message